Showing all 16 results

Nedostupno

Lavazza EP 2500 plus

2,899.00 kn

EP 2500 PLUS je idealan aparat za espresso koji nudi brzu i laganu pripremu kremastih i ukusnih napitaka s mlijekom: predefinirani programi omogućavaju vam jednostavnu pripremu cappuccina, kave i drugih napitaka.
EP 2500 PLUS aparat odličan je izbor za manje hotele, kafiće, urede, objekte brze prehrane, trafike, apartmane.. Autentičan okus Lavazza kave na dohvat ruke.

Aparat Lavazza EP MINI

749.00 kn

EP MINI – Veliki espresso za male sredine. Elegantan, mekih linija i rafiniranog dizajna. Lavazza Espresso EP Mini se jednostavno održava i čisti, te je jednostavan za uporabu. Idealan aparat za male urede i domove.
Apart je moguće kupiti ili unajmiti.
Za više informacija kontaktirajte nas.

Nedostupno

Espresso aroma club

300.00 kn

Mješavina 100% Arabice s trajnim okusom i gustom baršunastom kremom. Savršena mješavina snage i mekoće.

Espresso crema & aroma

280.00 kn

Spoj najboljih Arabica iz Srednje i Južne Amerike (40%) i najboljih Afričkih Robusta (60%). Snažna mješavina jakog i dugotrajnog okusa.

Nedostupno

Espresso Decaffeinato

150.00 kn

Mješavina 100% Arabica od najkvalitetnijih, aromatičnih i slatkih kava iz Južne Amerike.
Kava bez kofeina.

Nedostupno

Čaj limun Di’Piu

130.00 kn
Osvježavajuć i delikatan

Savršen za bilo koje doba dana, instant mješavina vrhunskih crnih čajeva, zaslađen sa šećerom i začinjen sa limunovim sokom

Nedostupno

Lavazza Creamer

49.00 kn

Lavazza „Creamer“ mini vrč za mlijeko idealan je detalj uz svaku Lavazza šalicu kave, idealan za ugostiteljstvo, apartmane, urede i dom. Mini vrč za mlijeko izrađen je od visokokvalitetnog bijelog porculana, s printom plavog Lavazza loga.
Suvremene linije mini vrča za mlijeko dodati će elegantan dodir svakoj jutarnjoj kavi, dizajniran za jednostavno doziranje mlijeka po želji.

Nedostupno

Omekšivač vode Oscar 90

46.00 kn

Omekšivač vode Oscar 90 je inovativni uređaj za uklanjanje kamenca za kućne i uredske aparate za tople napitke. Namijenjen je za jednokratnu upotrebu (vremenski period ili određena količina litara vode). Posebna mješavina smola garantira apsolutne bakteriološke uvjete u uređaju.
Može imati različite oblike i dimenzije.